Laden... Even geduld...

De kleuren van de lente

Het zonnetje breekt langzaam door, de vogels ontwaken uit hun winterslaap en de koude temperaturen maken plaats voor de gemoedelijke lentebriesjes. De lente is begonnnen. Daarmee breekt ook weer een nieuwe periode aan op het gebied van de mode en sieraden. Zoals te doen gebruikelijk wordt er vooraf naarstig gespeculeerd over de modetrends van dit seizoen. In deze blog besteden we aandacht aan de kleur van de lente van 2016. 

Ieder jaar komen de bekende merken weer met nieuwe designs, orginele ontwerpen en soms excintrieke sieraden. De modewereld, waaronder we zowel producenten als ook de invloedrijke bloggers scharen, vellen hun oordeel hierover waarna de trends over worden genomen door de massa. Het bedrijf Pantone onderzoekt ieder jaar wat de kleurentrends van het seizoen zijn. Elk jaar stellen ze een top 10 samen met daarin de populairste kleuren op het gebied van mode en sieraden. Dit jaar hebben designers volgens Pantone vooral een mix van felle en pasteltinten gebruikt in hun ontwerpen. Waar de kleur 'marsala rood' vorig jaar gold als de populairste kleur, hebben de onderzoekers dit jaar vastgesteld dat 'rose quarts' en 'serenity' de kleuren van de lente zijn. Dit zijn zachtroze en lichtblauwe kleuren die uitermate geschikt zijn om te combineren. Leatrice Eiseman, Executive Director van het Pantone Color Institute, maakt duidelijk dat de kleuren van dit seizoen ons 'transporten naar een vrolijkere, zonnigere plek waarin we ons vrij voelen om een levendigere kant van ons zelf te laten zien'. Kijk voor een uitgebreid verslag en een overzicht van alle kleuren op de website van Pantone.

Bij webwinkeljuwelier vind je verscheidene sieraden met de kleuren van dit seizoen, waaronder het bedelarmbandje in de kleuren 'rose quarts' en 'aquamarijn'. Daarnaast kun je ook bij ons terecht voor prachtige kindersieraden, baby armbandjes en horloges. Neem een kijkje in onze webshop en bestel je favoriete sieraden zonder verzendkosten! 

« Terug naar nieuwsoverzicht
spacer
© 2018 webwinkeljuwelier.nl - Algemene voorwaarden | - Door: MuskITeers
card_img