Laden... Even geduld...

Retourneren

Mocht het bestelde artikel niet aan je wensen voldoen dan kun je het artikel, binnen een zichttermijn van 10 dagen na pakbondatum, in de originele verpakking voldoende gefrankeerd retourneren, mits het artikel aan de ondergenoemde voorwaarden voldoet. 

Hoe kan ik een artikel retourneren of ruilen?
Als je een artikel terug wilt sturen, dien je de volgende punten te doorlopen:

 1. Stuur voor het retourneren van een artikel een e-mail naar: info@webwinkeljuwelier.nl
  Vergeet niet het factuurnummer van je bestelling te vermelden.
 2. Per e-mail ontvang je van ons een bevestiging.
 3. Stuur het retourpakket naar ons adres:
  WEBWINKELJUWELIER.NL
  Voorstraat 80
  9291 CM KOLLUM
 4. Bij het afleveren van het pakket bij een servicekantoor van Post.NL ontvang je een trackingnummer. Bewaar dit goed, het is je bewijs van retournering. Webwinkeljuwelier.nl kan niet aansprakelijk worden gesteld voor onderweg zoekgeraakte pakketjes.
 5. Na ontvangst van je retourzending, ontvang je van ons een bevestiging per e-mail.
 6. Afhankelijk van je wens storten we het aankoopbedrag zo spoedig mogelijk terug op je rekening of ruilen we het artikel om.

Voorwaarden
Het artikel mag niet gedragen, gebruikt of beschadigd zijn of een gepersonaliseerd (bijvoorbeeld een artikel met een gravure) of op maat gemaakt product betreffen. Artikelen die gebruikt, beschadigd of gepersonaliseerd zijn, worden niet geaccepteerd en zullen teruggezonden worden naar de afzender. De verzendkosten die hieraan verbonden zijn, zijn voor rekening van de afzender. Mocht je bestelling beschadigd worden bezorgd dan dien je dit zo spoedig mogelijk per e-mail aan ons te melden.

De verzendkosten voor het retourneren zijn voor rekening van de klant.

 


spacer
© 2018 webwinkeljuwelier.nl - Algemene voorwaarden | - Door: MuskITeers
card_img