Laden... Even geduld...

Het geheim van Pandora

Pandora is een alom zeer gewaardeerd en populair juwelenmerk dat zich in relatief korte tijd op heeft gewerkt tot een gerenommeerde naam in de juwelierswereld. Wat is het geheim van Pandora? 

 

Hoe het begon

Het is 1982 als de Deen Per Enevoldsen samen met zijn vrouw Winnie een juwelierszaak in Kopenhagen opent. Vanuit Thailand worden verscheidene juwelen geïmporteerd die zeer blijken te worden gewaardeerd in Kopenhagen en omstreken. Al gauw gaan Per en zijn vrouw zich richten op de groothandel. Enkele jaren later vestigt Pandora een eigen fabriek in Thailand waar wordt begonnen met het produceren van eigen ontwerpen. 

 

De sieraden 

Het concept waarbij u uw eigen sieraad samen kunt stellen uit verschillende kralen, maakt dat ieder sieraad uniek is en aangepast kan worden naar de smaak van de consument. Pandora biedt talloze verschillende kralen die bestaan uit 14 karaats goud, kralen van sterling zilver (een standaardnorm voor zilver), kralen van Murano glas (met zilver of goud), kralen met (half)edelstenen, kralen van zilver en goud, kralen van leer en zilver en kralen van geoxideerd zilver. Naast de oneindige materialen die gebruikt worden voor de kralen staan de sieraden eveneens bekend om de prachtige designs en kleuren die gebruikt worden bij het vervaardigen van deze unieke kralen. 

 

Veelzijdigheid

De combinatie van unieke ontwerpen en zelfsamenstelling maken Pandora bijzonder en geschikt voor zowel jong als oud. Zo zijn de beroemde bedelarmbanden zeer geliefd als baby armbandjes of kindersieraden, waar dit sieraad eveneens zeer gewild is onder (jong) volwassenen. De hype van de bedelarmbandjes van Pandora, die in 1999 op de markt kwamen, is gebaseerd op het schenken van een zogenaamd bedeltje om de gever ervan te kunnen herinnneren. Een prachtig concept dat zich in de loop der jaren heeft ontpopt tot een geliefde sieraad. 

 

Bent u op zoek naar een uniek cadeau of naar een uitbreiding van bijvoorbeeld een kindersieraad of baby armbandje? In onze webshop vindt u Pandora sieraden en nog veel meer. Neem snel een kijkje en bestel vandaag nog uw favoriete sieraad!    

« Terug naar nieuwsoverzicht
spacer
© 2018 webwinkeljuwelier.nl - Algemene voorwaarden | - Door: MuskITeers
card_img